om devoniq

När vårt team av musikälskare tog sig an utmaningen att ta fram bästa möjliga ljudupplevelse i trådlöst format blev resultatet ren magi. Nu har vi lanserat våra trådlösa bluetooth-hörlurar med underbar komfort och ljudkvalitet. 


Vad är Devoniq?

Devoniq Audio är ett resultat av många musik- och brainstormingsessioner där vi ställde oss frågan hur vi kan få andra att uppleva musiken på samma sätt som vi gör. Vi kom då fram till att vi vill höja och intensifiera din musikupplevelse samt se till att du kompromisslöst kunde njuta av dina favoritlåtar oavsett var du befann dig. Vi ville också ge dig möjligheten att fullständigt stänga ute omvärlden medan du njuter av din musik men samtidigt se till att du är nåbar. Det är då Devoniq föddes. 

Namnet "Devoniq" är en kreativ sammanslagning av orden "Divine" (himmelsk) och "Sonic" (ljud). 

Under resans gång har vi samarbetat med flera experter i Sverige och Nederländerna för att ta fram en produkt med bästa möjliga ljudkvalitet, tillverkningsmaterial och komfort. Vår första produkt "Devoniq Envy", har fått beröm från både musikproducenter för sin ljudkvalitet och fitnessprofiler för sin passform och bekvämlighet samt givetvis från våra kunder som på nätet skriver om sina helhetsupplevelser. Devoniq Audio hörlurar säljs idag i både Sverige och Danmark. 
Vad kan du förvänta dig av Devoniq?

Förutom en grym produkt ger Devoniq Audio dig alltid ett års garanti på dina hörlurar samt allt du behöver för att behålla ditt trådlösa headset i bästa möjliga skick. 

För att öka din säkerhet när du handlar eller surfar på vår webbplats använder vi SSL-kryptering som säkrar din personliga data. När du handlar betalar du tryggt med kort, direktbetalning eller faktura. 

Tveka aldrig att höra av dig till oss vid frågor, funderingar eller synpunkter.  Du når oss enklast på vår Facebooksida.

Med vänlig hälsning,
Devoniq-teamet